Vandaag was ik lekker vroeg uit de veren om heerlijk naar mijn werk te gaan op de Zuid-as te Amsterdam. Met de auto is het geen goed plan. Q-park om de hoek, is niet de goedkoopste. Maar toch gaat iedereen er naar toe. Je hebt geen keus zeggen ze dan. Ik heb wel keus! Je moet keuzes maken. Ik ga met het openbaar vervoer; bus en trein. Ik heb een NS Business Card aangeschaft, helemaal makkelijk. Aangekomen op kantoor en wat is het rustig nog. Heerlijk. Ik werk als freelance secretaresse voor 2 partners. Veel telefoontjes vandaag, geen ingewikkelde outlook gebeuren, wel veel nieuwe mensen. Zowel intern als extern. Met de voor mij nieuwe klanten telefonisch kennis gemaakt, uitgelegd wie ik ben en waarvoor ik bel. Ik maak kennis met een aantal nieuwe interne mensen, ik hug en praat met de bekenden en de tijd gaat veel te snel. Ik vermaak me prima op kantoor! Voor je het weet, mag je weer naar huis.
Thuis aangekomen, gauw mijn stoofpotje gegeten (recept ga ik nog een keer bloggen) en daarna alles eruit trainen met roeien! Roeien is echt super. Goed voor je billen, buik, benen, love handles, bekkenbodemspieren. Je handen losjes gebruiken, niet te veel kracht. De kracht komt uit de benen. Mijn pees was door, en is nu eindelijk zo goed als hersteld (niet te snel juichen). Dus ik dacht waarschijnlijk gaat het roeien niet lukken. Maar dat gaat echt prima. Advies: ga het een keer proberen; neem les. Het is zo leuk! Zeker voor vrouwen om de BBB te trainen!
Na het trainen gekookt voor morgen en ja wat. in ieder geval makkelijk.
Biologische Kipfilet in glutenvrije soya saus
500 gram (biologische) kipfilet
1 best grote ui
2 tomaten
2 thl (vegetarische zonder gist) bouillon (of 1 à 2 bouillonblokjes naar smaak)
een scheut soya saus (van Lima)
water
olijfolie
a) Snij de uien in reepjes en tomaten in stukjes b) verhit wat olie in de pan c) doe de uien in de pan d) Indien het glazig is de tomaten toevoegen en opbakken e) de kipfilet toevoegen en gaar bakken f) bouillon toevoegen, soya saus en water g) dit laten pruttelen en klaar. Binnen een kwartier is het gemaakt. Dit kun je serveren met (zilvervlies) rijst en opgebakken wokgroenten of gewoon stukjes komkommer. Dit vinden mijn kids zo lekker!
Thuis aangekomen, gauw mijn stoofpotje gegeten (recept ga ik nog een keer bloggen) en daarna alles eruit trainen met roeien! Roeien is echt super. Goed voor je billen, buik, benen, love handles, bekkenbodemspieren. Je handen losjes gebruiken, niet te veel kracht. De kracht komt uit de benen. Mijn pees was door, en is nu eindelijk zo goed als hersteld (niet te snel juichen). Dus ik dacht waarschijnlijk gaat het roeien niet lukken. Maar dat gaat echt prima. Advies: ga het een keer proberen; neem les. Het is zo leuk! Zeker voor vrouwen om de BBB te trainen!
Na het trainen gekookt voor morgen en ja wat. in ieder geval makkelijk.
Biologische Kipfilet in glutenvrije soya saus
500 gram (biologische) kipfilet
1 best grote ui
2 tomaten
2 thl (vegetarische zonder gist) bouillon (of 1 à 2 bouillonblokjes naar smaak)
een scheut soya saus (van Lima)
water
olijfolie
a) Snij de uien in reepjes en tomaten in stukjes b) verhit wat olie in de pan c) doe de uien in de pan d) Indien het glazig is de tomaten toevoegen en opbakken e) de kipfilet toevoegen en gaar bakken f) bouillon toevoegen, soya saus en water g) dit laten pruttelen en klaar. Binnen een kwartier is het gemaakt. Dit kun je serveren met (zilvervlies) rijst en opgebakken wokgroenten of gewoon stukjes komkommer. Dit vinden mijn kids zo lekker!