Brownies
250 g pure chocolade (70%)
200 g zachte boter (lactosevrije margarine)
4 eieren
300 g suiker
500 ml melk (rijst melk)
150 g zelfrijzend bakmeel (glutenvrij)
20 g cacaopoeder (superfood)
mespuntje zout
Extra nodig
bakvorm
bakpapier
boter om in te vetten
Bovenstaande is het recept van Rudolph's Bakery van 24 Kitchen. Ik ben dol op Rudolph's programma!
Miijn dochter heeft dit recept uitgeprobeerd maar dan glutenvrij,zodat ik het ook kan eten. Na 45 minuten wachten, is de Brownie toch iets te nat. Wel een heerlijke smaak.
Ik zie overal glutenvrije recepten zonder melk. Dus gaan we dat een dezer dagen proberen!
Maar de brownie wordt wel gegeten!
Wordt vervolgd!
250 g pure chocolade (70%)
200 g zachte boter (lactosevrije margarine)
4 eieren
300 g suiker
500 ml melk (rijst melk)
150 g zelfrijzend bakmeel (glutenvrij)
20 g cacaopoeder (superfood)
mespuntje zout
Extra nodig
bakvorm
bakpapier
boter om in te vetten
Bovenstaande is het recept van Rudolph's Bakery van 24 Kitchen. Ik ben dol op Rudolph's programma!
Miijn dochter heeft dit recept uitgeprobeerd maar dan glutenvrij,zodat ik het ook kan eten. Na 45 minuten wachten, is de Brownie toch iets te nat. Wel een heerlijke smaak.
Ik zie overal glutenvrije recepten zonder melk. Dus gaan we dat een dezer dagen proberen!
Maar de brownie wordt wel gegeten!
Wordt vervolgd!