Marmercake Glutenvrij en Lactosevrij
125 ml soya yoghurt naturel
160 gr (eko) wit rijstmeel
100 gr (bio) rietsuiker
Beetje zout
1/2 thl zuiveringszout
50 ml olijfolie
3 eieren
1 thl vanille extract
200 gr (organic) pure chocolade 70%
Snufje peper
Verwarm de oven voor op 180C
Doe alle ingrediënten in een kom behalve de chocolade en peper. Meng alles tot een mooi beslag en giet de helft in een andere kom. Doe de chocolade in brokjes in een kom en smelt dit au bain marie en doe de peper erbij en voeg dit toe aan het beslag. Bekleed een bakvorm met bakpapier en giet de 2 soorten beslag afwisselend in de bakvorm. Bak de cake ongeveer 40 minuten.
125 ml soya yoghurt naturel
160 gr (eko) wit rijstmeel
100 gr (bio) rietsuiker
Beetje zout
1/2 thl zuiveringszout
50 ml olijfolie
3 eieren
1 thl vanille extract
200 gr (organic) pure chocolade 70%
Snufje peper
Verwarm de oven voor op 180C
Doe alle ingrediënten in een kom behalve de chocolade en peper. Meng alles tot een mooi beslag en giet de helft in een andere kom. Doe de chocolade in brokjes in een kom en smelt dit au bain marie en doe de peper erbij en voeg dit toe aan het beslag. Bekleed een bakvorm met bakpapier en giet de 2 soorten beslag afwisselend in de bakvorm. Bak de cake ongeveer 40 minuten.